Zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

  1. Společnost IKTUS, s.r.o. se sídlem Loučky 100, 793 16 Zátor, IČ 48395790, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka C 6482, jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovávají v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:jméno a příjmení,adresu,telefon,emailovou adresu,text zprávy nebo poptávky služeb  
  2. Jméno, příjmení, adresu, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností IKTUS, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a IKTUS, s.r.o. , nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
      
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro ně může zpracovávat i tento zpracovatel:
    - INT, s.r.o., IČ 25579711, se sídlem Tuřanka 1222/115 | 627 00 Brno-Slatina, zapsaná u Městského soudu v Brně, oddíl C, vložka 35321
    - případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.
      
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů. Tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy správce nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.